måndag 21 januari 2013

Seg start

Måndag och jag är riktigt seg. Det gick bra att kliva upp och sköta morgon rutiner som frukost barn till dagis osv. Men när jag kom hem efter dagis lämning tog tröttheten över. Några drag med dammsugaren och sen somnade jag ytligt i soffan.
Nu med en kopp te för att minska mitt hals ont har jag masat mig till datorn. De vardagliga gardinerna har fått komma upp i köket likaså lamporna i köksfönstret. Stör mig fortfarande på den tomma väggen i köket och funderar starkt på en snygg spegel. Inte för att vi ska spegla oss i köket utan för att en masstig  snygg ram kan göra sig riktigt bra över bordet. Ska surfa runt lite och se vad som finns.

Kollar kalendern och ser att veckan är rätt tom. Skönt kanske kan få lite gjort? Måste gå igenom alla att göra listor. Tiden rinner ju iväg och 3 veckor och 2 dagar kvar till förlossningen. Om inte bebis känner för att komma tidigare som jag fasar över just nu. Vecka stora happening är nog lördag när min syster och hennes son fyller år. Annars tror jag att vi mest kör hemma aktivitet och så till min mamma på söndag om hon äntligen har blivit frisk. Hur ser er vecka ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar