onsdag 14 mars 2012

impulsiv



Vi blev impulsiva idag. Tog en promenad till Ica för att hämta ett paket och köpa mjölk. Lilla damen hade pyjamas under jackan men det går ju så bra när man ska upp  och  ner bara. Men på vägen mötte vi en mysig mamma med sin dotter. Vi har mött dem flertal gånger på öppnis och jag har klickat med mamman från första början. Det visade sig också att våra barn förmodligen kommer gå på samma dagis. Dem skulle i allafall till öppnis och jag tänkte att nej men vi har ju inte gjort oss klara för att börja dagen. Så ner till Ica gjorde våra ärenden och så hem. Väl hemma kände jag att Viktoria måste aktivieras om hon ska sitta vagnen några timmar på eftermiddagen. Bättrr sagt än gjort vi svidade fort om och tog oss ner till blå stallet. Första gången vi är där på förmiddagen. Och oj vilken mysig stämmning. Alla mammor och pappor var mer öppna än på bebisöppnis. Viktoria kröp runt lekte med olika lego bitar och uppskattade sångstunden. Vi var nöjda när vi två timmar senare begav oss hem med den mysiga mammans telefon nummer och en eventuell lekdejt nästa vecka.

Igår trillade det in ett inbjudningskort. Så fint. Emmy verkligen tänker igenom sina drag. Mysigt med kalas och massa barn. Finns inga bättre barnkalas än Tures då min bästa vän är så underbart bra på att fixa dona och baka.


Viktorias dopinbjudningar är nu klara och lagda på lådan. Ska bli spännande med dop. Och vår sessa får vara i centrum. Är riktigt nöjd med korten blev dock tryck fel på kuvertens baksida men men det går ändå.

1 kommentar: